Bűnbarlanggá varázsolja Terézvárost a Sorosékkal szotyizó Soproni

2020.06.02.

Eszeveszett tempóval vezeti a végtelen semmibe kerületét az októberben megválasztott Milka-csoki papírba csomagolt viccpolgármester.

Fotó: MTI

Ki ne emlékezne még most is kristálytisztán a választási kampány kokainkirályának, Kispest egyszemélyes szippantós autójának botrányvideójára. Tudják, arra, amin a magát szocialista politikusnak nevező, egyébként szimpla kokszos Lackner Csaba azzal henceg egy laza csíkozás közben, hogyan a varázsol a zsebébe évi ötezer darab Deák Ferences bankót és hogyan mutatta meg eme nemes feladat végrehajtásának lépéseit Gajda Péter polgármester úrnak is.

Hogy mennyi köze van a sztorinak a Momentumos Soproni vezette Terézvároshoz? Sokkal több, mint gondolnánk, megígérem, gyorsan összefutnak majd a szálak.

A hatodik kerület Trianon-gyalázó városvezetőjének az a fekáliaként bűzlő agymenés fröccsent ki a nyilvánosság klotyódeszkáira, milyen remek ötlet volna, ha Lacknerék kokós botrányát a Transparency International vizsgálná ki. Természetesen mondanunk sem kell, hogy a "jogvédő" szervezet meglehetősen erős szálakkal kötődik mindenki kedvenc Gyuri bácsijához, ráadásul ők maguk is tettek feljelentést a ügyben, ami duplán furcsává teszi a dolgot.

Soproni momentumos elnökségi tag minőségében azok után dobta be a remekbe szabott ötletet, miután párttársa, Paróczai Anikó négy hónapon keresztül erőlködött azon, hogy megbirkózzon az MaSzoPos kokainisták leleplezésével, de nem sikerült neki.

Miközben a terézvárosi kamukirály a kispesti szocialisták ügyét szívén hordozza, addig saját kerületét suttyomban elárasztották a drogdílerek. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci osztálya, a Terrorelhárítási Központ és a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai egy időben, több helyen is kábítószer-terjesztőkre csaptak le múlt csütörtökön az országban - két kábítószer kereskedőre éppen egy hatodik kerületi kokainparti közepén.

A rendőrök 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, valamint a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket, mérlegeket, és több ezer nejlontasakot is lefoglaltak, majd letartóztatták a férfiakat. Nem mások portáján kellene sepregetni polgármester úr, hanem a sajátján.

Tagadja a késelős terézvárosi prosti, hogy embert ölt volna

Dorogi László
2020.04.20.

Pedig a jelek egyelőre arra utalnak, hogy néhány nappal ezelőtt ő kereste fel azt a hatodik kerületi férfit a lakásán, akit nem sokkal később halálra késelt.

Fotó: Pixabay

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu megkeresésére arról számolt be, hogy emberöléssel gyanúsítanak egy 41 éves nőt, aki április 16-án késelte meg alkalmi partnerét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bele is halt sérüléseibe.

A rendőrség elrendelte a nő letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint az áldozat VI. kerületi lakásában hajtotta végre a bűncselekményt. A 24.hu információi szerint a gyanúsított az a T. Olga, aki hajléktalan életmódot folytat és prostituáltként keresi pénzét. Hozzáteszik, korábban egyszer már elítélték késelés miatt, de abban az ügyben még nem született jogerős ítélet.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója a főügyészség indítványát jóváhagyva, bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a nő egy hónapos letartóztatását.

Legalja: Soproni Tamás „megérti”, ha valakinek nem fáj Trianon

2020.03.04.

Terézváros piros tornacipős, zérókóla-vedelő zérópolgija kitett magáért: magyarellenességből és idegenszívűségből jeles. Szégyellje magát!

Aki megérti azokat, akiknek nem fáj Trianon, az szerintünk ne nevezze magát nemzetinek.  Fotó: atv.hu

Fullba tolja a kretént a magyarellenes lila libsipárt VI. kerületi helytartója, Soproni Tamás. Az eredménytelenségét tehetetlenséggel és tehetségtelenséggel megkoronázó viccvezető az Azonnali.hu-n ment nagyot.

Eminens momentumos módjára érzékeny pontot támadta le a nemzetet, rúgott nagyot a magyarságba. Épp a trianoni diktátum századik évfordulóján, ahogy azt illik attól a bandától, mely Romániában a magyar pártok helyett a román érdekeket képviselő politikai alakulatok mellett kampányol, és amely a nemzetközi hadszíntéren pofátlanul a kisebbségi nemzetiségét elnyomó ukrán állam pártját fogja ahelyett, hogy a kárpátaljai magyarok mellett lobbizna. Minden erejével, mindenáron és mindhalálig.

Hát ők (ezek) nem. A 2026-as olimpiát Budapesttől Macron pajtásuk Párizsának átjátszó NOlimpia-szégyenbrigád a magyarellenesség talaján szökkent szárba, és a jelek szerint minden irritálja őket, aki a nemzet számára hagyomány, érték, büszkeség, dicsőség. És persze ha lehet,

még szót is szórnak a sajgó sebekbe, hadd érezzük magunkat egyszerre a múlt veszteseinek és a jelen reménytelenjeinek.

Ezt művelte a VI. kerület No. 1. botránypolitikusa is.

„Nekem fáj Trianon, valószínűleg a családi hátterem miatt. Ez egy adottság, egy érzelmi dolog, viszont megértem azokat, akiknek nem fáj vagy más fáj jobban” – ezt az első, második és harmadik ránézésre is magyargyalázó ökörséget tudta kiböfögni Soproni, Terézváros gagyi lila tehene a napokban az említett libsi propiportál kérdezz-felelekjében.

Polgi elvtárs hozzáfűzte még, szerinte sokszínű az ő csipetcsapatuk: „Én például nemzeti is vagyok, ha úgy tetszik.” De hogy nemzeti szociáldemokrata lenne, nos, „óvatosan ezekkel a szavakkal egymás mellett!”

Még hogy nemzeti, ha úgy tetszik. Hát nekünk nem tetszik, nagyon nem! Aki Trianon tragédiájáról, az aljas, tolvaj, gyilkos nagyhatalmi (és „szomszédi”) iszonyatról száz évvel a franciaországi borzalom (na, már megint a franciák és a Momentum...) képes úgy beszélni, „megérti azokat, akiknek nem fáj”, az szerintünk ne nevezze magát nemzetinek. Ne nevezze magát magyarnak. Bánjon rendkívül óvatosan ezekkel a szavakkal!

Mert a jelek szerint idegen a szíve, idegen a lelke.

Címkék: Belváros

Soproni Tamás fullba tolja a propagandát

2020.02.28.

Terézváros lila bohócpolgármestere a médiahadosztállyal próbálja leplezni tehetetlenségét és eredménytelenségét. Nem mellesleg remekül megfizeti az elvtársakat és a bajtársakat, idén bizony dagadnak a zsebek!

Bőséggel szórja a milliókat a médiájára, hogy fényesítsék a hátsóját! Fotó: Facebook/Soproni Tamás

Jó vadliberális demokrata módjára nekihajtott az egyházaknak és a Fidesznek, illetve durván bebiztosította az önmarketinget és a propagandát a VI. kerület momentumos fura ura.

Soproni Tamás és szivárványos csipetcsapata elfogadta ugyanis az új költségvetést, melynek értelmében – via Magyar Hírlapaz egyházak támogatását negyvenmillióról tizenhétmillió forintra csökkentették (le a vallással, minek is az, vesszenek az értékorientált közösségek). Eközben a sajtó- és propagandaosztály költségvetésére nem kevesebb mint 205 százalékkal(!) állítottak be többet (ha már csúcsra jár a tehetetlenség, a tehetségtelenség és az eredménytelenség, csinálunk a sz.rból aranyat!).

Ez nem február végi tréfa, hanem a rideg és gyökértelen terézvárosi valóság, ahol gőzerővel pörög a diplomás kommunizmus.

Soproni mindezt azzal indokolta, hogy 2020 a felkészülés éve lesz. Na, mindjárt látszik, mire készül, hisz megy ezerrel az osztogatás és a fosztogatás, a haverok fincsinztetése, a propisajtó pincsiztetése.

A szivárványkoalíciós tanácsnokok és a bizottsági elnökök illetményét kilencvenezer forinttal emelték meg, a külsős bizottsági tagok nettó ötvenezerrel forinttal kapnak többet. A négy önkormányzati bizottságban amúgy egyetlen fideszes sem kapott elnöki pozíciót, illetve a 38 bizottsági pozícióból csupán hat főt delegálhat a Fidesz–KDNP, vagyis Soproni semmit sem kockáztatott, „biztos” helyre, azaz megbízható zsebekbe megy az apanázs.

Tetszettek „forradalmat” csinálni...

Címkék: Belváros

Ezeket a cikkeket olvastad már?