Legalja: Soproni Tamás „megérti”, ha valakinek nem fáj Trianon

Terézváros piros tornacipős, zérókóla-vedelő zérópolgija kitett magáért: magyarellenességből és idegenszívűségből jeles. Szégyellje magát!

Aki megérti azokat, akiknek nem fáj Trianon, az szerintünk ne nevezze magát nemzetinek.  Fotó: atv.hu

Fullba tolja a kretént a magyarellenes lila libsipárt VI. kerületi helytartója, Soproni Tamás. Az eredménytelenségét tehetetlenséggel és tehetségtelenséggel megkoronázó viccvezető az Azonnali.hu-n ment nagyot.

Eminens momentumos módjára érzékeny pontot támadta le a nemzetet, rúgott nagyot a magyarságba. Épp a trianoni diktátum századik évfordulóján, ahogy azt illik attól a bandától, mely Romániában a magyar pártok helyett a román érdekeket képviselő politikai alakulatok mellett kampányol, és amely a nemzetközi hadszíntéren pofátlanul a kisebbségi nemzetiségét elnyomó ukrán állam pártját fogja ahelyett, hogy a kárpátaljai magyarok mellett lobbizna. Minden erejével, mindenáron és mindhalálig.

Hát ők (ezek) nem. A 2026-as olimpiát Budapesttől Macron pajtásuk Párizsának átjátszó NOlimpia-szégyenbrigád a magyarellenesség talaján szökkent szárba, és a jelek szerint minden irritálja őket, aki a nemzet számára hagyomány, érték, büszkeség, dicsőség. És persze ha lehet,

még szót is szórnak a sajgó sebekbe, hadd érezzük magunkat egyszerre a múlt veszteseinek és a jelen reménytelenjeinek.

Ezt művelte a VI. kerület No. 1. botránypolitikusa is.

„Nekem fáj Trianon, valószínűleg a családi hátterem miatt. Ez egy adottság, egy érzelmi dolog, viszont megértem azokat, akiknek nem fáj vagy más fáj jobban” – ezt az első, második és harmadik ránézésre is magyargyalázó ökörséget tudta kiböfögni Soproni, Terézváros gagyi lila tehene a napokban az említett libsi propiportál kérdezz-felelekjében.

Polgi elvtárs hozzáfűzte még, szerinte sokszínű az ő csipetcsapatuk: „Én például nemzeti is vagyok, ha úgy tetszik.” De hogy nemzeti szociáldemokrata lenne, nos, „óvatosan ezekkel a szavakkal egymás mellett!”

Még hogy nemzeti, ha úgy tetszik. Hát nekünk nem tetszik, nagyon nem! Aki Trianon tragédiájáról, az aljas, tolvaj, gyilkos nagyhatalmi (és „szomszédi”) iszonyatról száz évvel a franciaországi borzalom (na, már megint a franciák és a Momentum...) képes úgy beszélni, „megérti azokat, akiknek nem fáj”, az szerintünk ne nevezze magát nemzetinek. Ne nevezze magát magyarnak. Bánjon rendkívül óvatosan ezekkel a szavakkal!

Mert a jelek szerint idegen a szíve, idegen a lelke.

Címkék: Belváros
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/91304/pics/lead_800x600.jpg
Belváros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?