Soproni Tamás fullba tolja a propagandát

Terézváros lila bohócpolgármestere a médiahadosztállyal próbálja leplezni tehetetlenségét és eredménytelenségét. Nem mellesleg remekül megfizeti az elvtársakat és a bajtársakat, idén bizony dagadnak a zsebek!

Bőséggel szórja a milliókat a médiájára, hogy fényesítsék a hátsóját! Fotó: Facebook/Soproni Tamás

Jó vadliberális demokrata módjára nekihajtott az egyházaknak és a Fidesznek, illetve durván bebiztosította az önmarketinget és a propagandát a VI. kerület momentumos fura ura.

Soproni Tamás és szivárványos csipetcsapata elfogadta ugyanis az új költségvetést, melynek értelmében – via Magyar Hírlapaz egyházak támogatását negyvenmillióról tizenhétmillió forintra csökkentették (le a vallással, minek is az, vesszenek az értékorientált közösségek). Eközben a sajtó- és propagandaosztály költségvetésére nem kevesebb mint 205 százalékkal(!) állítottak be többet (ha már csúcsra jár a tehetetlenség, a tehetségtelenség és az eredménytelenség, csinálunk a sz.rból aranyat!).

Ez nem február végi tréfa, hanem a rideg és gyökértelen terézvárosi valóság, ahol gőzerővel pörög a diplomás kommunizmus.

Soproni mindezt azzal indokolta, hogy 2020 a felkészülés éve lesz. Na, mindjárt látszik, mire készül, hisz megy ezerrel az osztogatás és a fosztogatás, a haverok fincsinztetése, a propisajtó pincsiztetése.

A szivárványkoalíciós tanácsnokok és a bizottsági elnökök illetményét kilencvenezer forinttal emelték meg, a külsős bizottsági tagok nettó ötvenezerrel forinttal kapnak többet. A négy önkormányzati bizottságban amúgy egyetlen fideszes sem kapott elnöki pozíciót, illetve a 38 bizottsági pozícióból csupán hat főt delegálhat a Fidesz–KDNP, vagyis Soproni semmit sem kockáztatott, „biztos” helyre, azaz megbízható zsebekbe megy az apanázs.

Tetszettek „forradalmat” csinálni...

Címkék: Belváros
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/91043/pics/lead_800x600.jpg
Belváros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?