Soproni Tamás is megtolta a magyarellenes ukrán lobbit

Egyáltalán minek avatkozik nagypolitikai, nemzetközi ügyekbe Terézváros momentumos viccpolgármestere? Pláne, ha nem is ért hozzá, és pláne, ha a magyar nemzeti érdeknél számára minden fontosabbnak tűnik.

A terézvárosi neo-Lenin-fiúnak vastag bőr van a képén. Fotó: Facebook/Soproni Tamás

Ingoványos talajra tévedt Soproni Tamás momentumos viccpolgármester, akit finoman szólva is elhajtanak melegebb éghajlatra a terézvárosi kommentelők. A VI. kerület fura lila ura ahelyett, hogy Terézváros ügyeivel foglalkoznak, mindenbe beleüti az orrát – de még hogy! Ezúttal a leghangosabban Cseh Katka EP-képviselő által ordított magyarellenes Momentum-mantrát tette magáévá: azaz vesszen a magyar kormány, mert kiáll a kárpátaljai magyarok jogaiért, és amíg Ukrajna állami szinte emeli a magyarfóbiát, ellehetetleníti a magyar nyelv használatát és a magyar nyelvű oktatást, addig vétózza a szomszéd NATO-tagságát.

„Kétlem, hogy a Kárpátalján élő magyarok szívesen választanának családjuk és saját biztonságuk, illetve anyanyelvük használata között. Sem a védelem, sem a szabad nyelvhasználathoz való jog nem csereáru, nem váltják ki egymást. Ennek ellenére a magyar kormány védelmükkel üzletel, országuk NATO tagságát blokkolja addig, amíg Ukrajna sérti a kárpátaljai honfitársaink magyar nyelvhasználathoz való jogát”

– méltatlankodik a szégyenpolitikus. Aki addig tanult, míg ökör lett belőle, abból is a címeres fajta.

A mindenhez is értő majomparádé talán lemaradt róla, hogy nemcsak a kormánypártok és nyomukban a józan, értékelvű magyarok utasították el az olimpiagyilkosok újabb mocskos vircsaftját, hanem ellenzéki LMP-Zöldek is elküldte a francba Cseh Katkáékat, mert nem állnak ki a magyar nemzeti érdekek mellett, sőt, annál nagyobb lendülettel tolják az ukrán lobbit. A mindenhez is értő zavarodott újoncnak innen is üzenjük, a kisebbségi érdekvédelemnél éppen hogy nincs, de nem is lesz hatékonyabb eszköze az ilyenféle vétónak, mellyel hazánk az ukránok NATO-csatlakozását blokkolja. Amíg nem tesznek rendet a saját házuk táján, amíg másodrendű állampolgárként kezelik, elnyomják, ellehetetlenítik a kárpátaljai magyarokat.

Aki mást mond, egyrészt hazudik, másrészt a nemzeti összetartozásból felmentett, mint a történelmi vészkorszakok vörös árulói.

Apropó, saját porta, a lila dresszben vörösködő Soproninak is lenne mit sepregetnie Terézvárosban, mert bár új seprű, de eddig gyakorlatilag csak a baj van vele. Az érdemi munka, a kerület fejlesztése és az itt élők ügyeinek intézése helyett csak cirkuszolásra futja az erejéből. A VI. kerületi „neo-Lenin-fiú” meg is kapja a magáét közösségi oldalán: a lakosok felhívják a figyelmét, lenne szíves a terézvárosi ügyekkel foglalkozni, egyébként meg ne álszakértsen magyar ügyeket, aki élből magyarellenes. Alaposan megrázta a pofonfát, de megérdemelte, amit kap: magának kereste a bajt! Szégyellje magát, és akadjon le a Kárpátalja-kérdésről!

1
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/90346/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-13 10:36:16
Már bocsánat, de ki a "hököm" ez a f@szkalap, és ki a franc kérdezte ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?