Itt az autó, hol az autó?

Különös kártyajátékot játszanak a VI. kerületi vagyonkezelőnél...

A fotó illusztráció.

...legalábbis úgy értesültünk egy a terézvárosi önkormányzat ügyeiben masszívan bennfentes Nullker-követőtől. Blogbarátunk friss és forró infói szerint az a furcsaság fordulhatott elő a balliberálissá átvedlett kerületnél, hogy mivel – úgy tudja – a közterületi fizetőparkolás üzemeltetési feladataival is megbízott Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. vadiúj vezérének nincs még aláírási címpéldánya, ezért a „Parkol6” által vett új autót nem lehet a cég nevére íratni... Vagyis állítólag most füstöt okádnak a fejek „hatkerben”, hogyan hidalják át az áthidalni valókat – vö.: itt az autó, hol az autó...

„Egyébként még hány millió forint kiadására adott engedélyt, és milyen pénzügyi dolgokat intéz, ha nem is írhat alá?” – teszi föl a nyilván költői kérdést a Nullker-követő blogbarátunk.

Apropó, emlékeztek (persze, hogy lehetne feledni!), ez a cég: „az” a cég. Az az önkormányzati vállalat, mely nemrég arról vált hírhedtté, hogy élére a „tiszta kezek politikájának” jegyében Soproni Tamás momentumos zsúrpolgi a vérlibsi „szuperszakembert”, a Bodnár Zoltán nevű Gyurcsány(i)-patronáltat, a történelem szemétdombján rohadó SZDSZ pénzügyi guruját, a tízmilliárdos kárt okozó brókerbotrány egyik arcát lőtte be végtelen lelki nyugalommal és torzult büszkeséggel. A hozzá hű testület hurrábólogatásának köszönhetően, 2019. november 21-étől kerek és potom öt esztendőre.

Ha már ilyen heves a kártyajáték, érdemes figyelni a kezeket, mert ezeknél az asztaloknál hemzsegnek a Rodolfók. Terézváros, vigyázz, nehogy egy lapra tegyék föl vagyonod!

https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/88360/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?