Bréking: Soproni Tamás coming outolt

Terézváros momentumos viccpolgármestere a soros balliberális politikus, aki megmutatta kis szőrös kedvencét. Figyelem, kőkomolyak kíméljenek!

Fotók: Facebook/Soproni Tamás

Hát erre nem számítottunk, mégis megtörtént. Többé nem titok, kikhez vonzódik a VI. kerületi momentumos zsúriember.

Az ízlésficamos, amúgy a hivatalos hivatali iratok fogságában vergődő viccpolgármester a szilveszteri petárdaboom árnyékában coming outolt egy kőkeményet. Ahogy az a keresztény szimbólumok ellen beoltott ellenzéki politikuséknál már csak lenni szokott, egy állati home made szelfivel! Soproni Tamás is megmutatta hát szőrös kis kedvencét, akár kértünk belőle, akár nem.

Még szerencse, hogy legalább nem küldte szanaszéjjel. Hisz tudjuk, vannak, akik forrón szeretik, és ilyesmi felvételekkel udvarolgatnak, pontosabban lőnek mindenkire, aki megmozgatja a fantáziájukat...

PS.: Rossz, aki rosszra gondol. Ami kiderült: Terézváros fura lila ura „macskás pasi”... A kis „egyetlen” pedig a költői Csinszka névre hallgat, és ott ül Tamás bátya micsodáján. De tényleg! Na, nem mindenki ájult el a látványtól, vagyis kissé besült az erőtlen cukiságbomba.

1
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/88291/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-02 12:27:06
Anyám, borogass !!!!
Helyes - mármint - a cicus, de legalább nőstény ?! Mert ezeknél már - ugye - nem lehet biztosra menni !!!!!
Ha a hülyeség (bangóné szerint helyesen: hűűjjeség) fájna, akkor ez a húgyagyú évek hosszú során át folyamatosan ordítana, mint a fába szorult féreg !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?