Meggyalázták a keresztet, feljelentették az uszító Sopronit

A terézvárosi momentumos viccpolgármester addig táplálta a keresztényellenesség aljas tüzét, míg erőszakba torkollt a gyökértelen balliberális gyűlölködés.

Fotó: Facebook/Novák Előd

Soproni Tamás mindent megtett, hogy eltakarítsa Terézvárosból a magyarság, a kereszténység ősi jelképét, a kettős keresztet.

Betiltott, hazudozott, trükközött, fenyegetőzött, gyűlölködött, még a legmocskosabb balliberó náci kártyát is előhúzta. Keresztényellenes ocsmánykodása sajnos termékeny táptalajra (is) lelt a VI. kerületben, ahol karácsony idejében is többször – úgynevezett „ismeretlenek”, vagyis politikailag felhergelt vandálok – megrongálták a Mi Hazánk által a Nyugati térre állított apostoli kettős keresztet.

Az uszító azonban megütheti bokáját, mert feljelentést tettek ellene!

Soproni Tamás betiltotta a keresztállítást

Soproni Tamást zavarja a kereszt. Idegesíti, frusztrálja. Nem kicsit, nagyon. Még inkább a kereszténység. Kirázza a hideg mindentől, ami nemzeti, ami magyar, ami ezeréves vallásunkba kapaszkodik, ami tradicionális, ami egybeforraszt, ami összeköt. Legalábbis ez látszik heves és cinikus igyekezetéből, amivel a VI.

A brutális barbárságról Novák Előd alelnök számolt be közösségi oldalán.

„Ismét megrongálták (karácsony alatt is!) a Nyugati téren felszentelt keresztünket a momentumos polgármester uszítása nyomán, ide vezetett a nácizása. Ezúttal sem tolerálták a nemzeti színű gyertyákat sem, ellopták azokat a talapzatról, s megtépkedték az 'Áldott karácsonyt és boldog új évet a keresztény és magyar országnak!' feliratokat az ökumenikus keretek közt felállított kereszt talapzatának mind a négy oldalán, melyeket 24-én napközben hoztunk helyre. A keresztényellenes vandalizmus miatt feljelentést teszek rongálás, garázdaság, lopás és vallásgyakorlás jogának megsértése miatt, hiszen aki a vallási tisztelet tárgyát meggyalázza, az kimeríti e törvényi tényállást. Soproni Tamás ellen pedig hivatali visszaélés miatt teszek feljelentést. A polgármester kiskirálykodó döntése nyomán sajnos nem meglepő, hogy tettlegességig fajult a keresztényellenesség...”

– írta a politikus.

Tényleg nem meglepő, annál szomorúbb. A szégyenpolgármesternek tűnő momentumos zsúrfiú kiengedte a szellemet a palackból. Visszazárni meg nem tudta, de nem is állt szándékában. Akarva vagy akaratlanul, felelőtlenül vagy felelőssége tudatában, de tevékenyen asszisztált a legalantasabb vészkorszakokat idéző keresztényellenes indulatok terézvárosi elszabadulásához és tombolásához.

A lelkiismeretével majd neki magának kell elszámolnia. Minden más pedig a magyar hatóságok dolga...

1
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/88176/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-30 14:07:52
Éppen időszerű volt már, hogy valaki feljelentse ezt a húgyagyút, mert már jó dolgában nem bír magával !!!
Most már csak kellene egy kommunista vezéreszméktől mentes magyar királyi bíróság, amely el is ítéli ezt a gyökeret !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?