Soproni Tamás betiltotta a keresztállítást

Pofátlan karácsonyi ajándék a keresztény hagyományok ellen beoltott momentumos zsúrpolgármestertől.

Fáj neki a kereszténység, és nem kicsit, de nagyon. Fotó: Magyar Hírlap

Terézváros udvari bolondja számára a multikulti gyökértelenség az egyedüli vallás: az istentelen, lélekromboló nagy büdös semmi.

Soproni Tamást zavarja a kereszt. Idegesíti, frusztrálja. Nem kicsit, nagyon. Még inkább a kereszténység. Kirázza a hideg mindentől, ami nemzeti, ami magyar, ami ezeréves vallásunkba kapaszkodik, ami tradicionális, ami egybeforraszt, ami összeköt. Legalábbis ez látszik heves és cinikus igyekezetéből, amivel a VI. kerületi keresztállításnak tett keresztbe az október 23-i terézvárosi ünnepséget piros tornacipőben és gyűrött göncben meggyalázó, két lábon járó szerencsétlenség.

Momentum terézvárosi viccpolgármestere gyorsan tanulja a szoclib leckét: a legmocskosabb keresztényellenes balliberális hagyományokat követve feküdne keresztbe a VI. kerületi köztéri keresztállításnak.

„A déli harangszót még nem, a keresztállítást már gyakorlatilag betiltotta Terézváros momentumos polgármestere, Soproni Tamás” – adott neki atyai pofonokat Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, az újbudai önkormányzat képviselője, aki sajtótájékoztatóján felolvasta a szivárványlila polgi pofátlan levelét. Soproni arra hivatkozva tagadta meg a radikáljobb párt adventi keresztállításához igényelt közterület-használati engedélyt, hogy a Nyugati tér „foglaltsága és megnövekedett használata miatt” ott már nem fér el egy apostoli kettős kereszt.

Soproni szerint itt nem fér el a kereszt. És majd jól elviteti! Fotó: Facebook/Novák Előd

A Mi Hazánkat persze nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon egy kis polgári engedetlenségtől, vagyis ökumenikus szertartáson felállította a keresztet, és azt ígéri: ahányszor Soproni elviteti és elbontatja, annyiszor viszik vissza.

Pártállástól függetlenül, tiszta nemzeti szívvel üzenjük: a momentumos zsúrfiú jobban tenné, ha nem packázna a kereszténységgel és a magyarsággal. Mert (legalább) háromszor veri majd rajta Lúdas Matyi vissza!

Hallod-e, te Soproni:

elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad!

1
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/87441/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-17 18:17:05
Én nem vagyok jogász, ezért csak kérdezem:
A nyíltan vallásellenes politikai tevékenységet nem rendeli büntetni a magyarországi büntetőjog ?!
Csak azért, mert igény az nagyon volna rá !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?