Terézváros fura ura is megkezdte az ellenzéki gittegyletek kifizetését

Az illemtudásból és a kulturált öltözködésből felmentett momentumos kispolgármester, Soproni nagyon félhet egyedül a székében, mert rögtön négy alpolgármestert tolna be maga mellé. Sajna kiderült, ez egyik cimbi épp vádlott egy büntetőügyben.

A jóból is megárt a sok. Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgija valószínűleg nemcsak viselkedni és öltözködni nem tud, de ezt a mondást sem ismeri. Vagy túlzottan elmerült a balliberális pozícióosztogatás posványában. De az is lehet, hogy zöldfülű újoncként fél egyedül a városházán.

Merthogy nem kevesebb, mint négy alpolgármesterrel vette körül magát, tehát a korábbiakhoz képest egyenesen megduplázta az alemberek számát (miheztartás végett: a „tolvaj, korrupt, lopós, túlköltekező” Fidesz-vezetésnek kettő is elég volt).

Így lehetett belsős alpolgármester az új felállásban a DK-s Miyazaki Jun és a momentumos Győrffy Máté, míg külsősként a jobbikos Juhász Szabolcs és a párbeszédes Temesvári Szilvia ejtőernyőzött (volna) be Soproni Tomika kezét fogni. Sajtóhírek kiemelték, az elsőnek jól cseng a neve, míg utóbbi kettő igencsak érdekes arc. Temesvári KariGeri titkárságát vezette Zuglóban (hú, micsoda ajánlólevél!), Juhász Szabolcs pedig nem is olyan régen még antiszemita szólamokat hangoztatott (mit szól ehhez Fegyőr Bandi és a Momentum-vezetés?), többek között arról beszélt egy október 23-i rendezvényen, hogy a nagyobb sajtótermékek arra buzdítják a fiatalokat, költözzenek Izraelbe.

Az alakuló ülésen aztán „kiderült”, Juhász „úr” ellen büntetőeljárás folyik, költségvetési csalási ügyben szerepel vádlottként. Sopronit ez annyira meglepte, hogy előbb szóhoz sem jutott, majd – átmenetileg – beérte három alemberrel, Juhász pajzsra emelésével megvárják a bírósági eljárás lefolytatását... (Bravó.)

Ja, és – hírlik – nemcsak a politikai tanácsadók számát duzzasztják még fel emellett, de az új szervezeti és működési szabályzat négy tanácsnokról is rendelkezik, ha még nem lett volna eléggé egyértelmű, hogy a balliberális moslékkoalíció Terézvárosban is az ez idő tájt egymásba szeretett ellenzéki pártocskák (gittegyletek) politikai kifizetőhelyének tekinti az önkormányzatot.

Terézváros, te biztos ezt akartad?

2
https://terezvaros.blogstar.hu/./pages/terezvaros/contents/blog/85557/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-11-13 21:14:38
A hivatal csupán kifizetőhelynek való, nem pedig a terület normális működtetésére! Majd valaki megint megmondja a bábúknak, hogy mit kell csinálniuk. Most kezdem életem megint az elejétől, amikor első munkahelyem igazgatója helyett a párt igazította el a céget. Ő csak aláírt. Aztán a minisztériumi osztályvezető üzenete az elektronikai cég szénkefe igényére, miszerint utasításba adta, hogy ezentúl, a szenet nem kell kefélni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-07 18:11:19
Ez a húgyagyú pont úgy néz ki, mint - amit tudunk is már róla - egy értelmi fogyatékos lökött.
Az, hogy valaki büntetett előéletű, vagy éppen most folyik ellene büntetőeljárás, ezeket a gyökereket soha nem érdekelte.
(Lásd még a DK és az MSZ(M)P házi s...gnyaló ügyvégbojtárkáját, ezt a czeglédi nevezetű senkiházit is !!!!)
A hitvány, Dk-s, soros-bérenceket meg ki kell fizetni valahogy, nem igaz ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?